Hvordan lage lampe av glassbyggerstein

Jeg har laget lampe av en helt vanlig glassbyggerstein jeg har kjøpt til 2- på Biltema. Grunnen er helseplager og sykdom i familien som gjør at jeg har problemer med å få tid til å lage inspirasjoner og yte 1. Hvordan klarte han å bore hull uten at det sprekker? Dekorerte glassbyggerstein.

Jeg ble bitt av basillen og hele lamper av glassbyggerstein ble dekorert til jul.

Veien ble til mens jeg gikk og jeg ble nok mest fornøyd da jeg kom på ideen med å bruke bilder printet på kalkerpapir. Borer hull med glassbor (fikk hjelp av sønn og mann). Så da tenkte jeg komme med en liten oppdatering, rett og slett. Siden mitt siste innlegg har jeg begynt å lage lamper av glassbyggerstein. Mulig du har sett denne i løpet av den siste uka.

Den har florert all over the internett. Vanvittig morsomt når noe man lager får så mye oppmerksomhet.

Lamper laget i glassbyggerstein med vinyl. Nu kommer en liten oppdatering og bilder av prosjekter jeg har gjort siden forrige innlegg. Har ikke ligget på latsiden.

Skulle av og til ønske at døgnet hadde flere timer, det er så mye jeg vil gjøre og helst alt på samme tid. Her kommer bilder av lamper i glassbyggerstein , laget i . Papirlosjen: Luke Glassbyggerstein. Til dette bruker man vann og vi vil her gi en. Tid for hjems designer Oliver Heath har i denne episoden bestemt seg for å gå miljøvennlig til verks når det gjelder belysningen.

Han bruker rett og slett brukte vinflasker for å lage lamper. Se hvordan flaskelampene lages i videoen ovenfor! MILJØVENNLIG OG HJEMMELAGA: Disse flaskelampene er . Dette skyldes ikke at det er spesielt vanskelig men heller at man ikke kjenner til hvilket utstyr som finnes og hvordan dette kan brukes. Når man skal bore i glass er det viktig at man benytter riktig utstyr avhengig av størrelsen på hullet man skal lage og tykkelsen på glasset.

For små hull inntil Ø10mm kommer man svært langt. Lampe av glassbyggerstein lager andre lamper og tekstiler med trykk å.

Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. Innerst mot veggen tenkte jeg kanskje å bruke en rad med glassbyggerstein som ligger (altså de går i ett med benkeplata) Under disse har jeg sett for meg å. Planen er å lage en egen tråd her på forumet etter hvert som jeg får kommet igang.

Hadde vært spennende å se hvordan lyset bryter i steinene. Det er blitt veldig populært med Norgesglass- lamper , og for eksempel på Finn kan du finne flere av dem. Stadig flere nettbutikker og billigkjeder selger lampeoppheng , spennende lyspærer og utstyr som gjør det lett for deg å lage dine helt spesielle, egendesignede lamper. Med dette utstyret og litt fantasi, er det slettes ikke vanskelig å lage egne lamper.

Vi har tidligere vist deg hvordan du kan modifisere. Vi vil løbende uploade guides, idéer og andre ting der har med kreative projekter at gøre, og vi håber at du. En unik lampe er både et spennende blikkfang og en hyggelig stemningsskaper. Husker ikke helt hvordan ein setter sammen glassbyggerstein.

Det blei ei lampe til i kveld.