Pusse opp bombay møbler

Ikke elegante, men rustikke, solide og har en stil som ikke er typisk norsk. Om man fører en gjennomført stil, som ikke består av sort skinnsofa og black design-pynteting, men innreder det i ordentlig stil, blir det faktisk veldig fint! Pusse opp spisebord i oljet eik, tips? Flere resultater fra forum.

Carolinesinlilleverden) carolinesinlilleverden.

I pinsen fikk jeg endelig det kikket jeg har ventet på, eller kanskje jeg rett å slett har ladet opp til det! Jeg bestemte meg endelig for at nå skulle mine egentlig ganske så ny innkjøpte bombay møbler bli hvite, og alle skulle bli hvite med engang! Latterlig prisforskjell på serien der og her. Et skap der kostet for eksempel bare 600kr.

Solgte og gav vekk alt da vi flyttet, og kommer ALDRI til å kjøpe det her på grunn av prisene. Tenker at når du har barn blir hva som helst slitt. Ville nok pusset opp møblene senere når det blir . Lurer på å modernisere bombai møblene mine.

Bombay møbler , hvordan få de hvite? Hører om de som maler de hvite men jeg tenker å beise det lyst? Har igjen etter jeg har beisa noen tømmer vegger, vet ikke helt om det er beis men er nesten som tynn tynn hvit malig.

Jeg smurte det på å tørka av med en svamp når jeg tok det på . Hvis ikke kommer malingen til å flasse. Bruk to typer sandpapir, en litt grovere først, og fint sandpapir sist. Pass på å få av all voks.

Så er det viktig å pusse riktig vei, altså med treet, ikke på tvers. Garasjen vår er nå full av gamle møbler som skal vaskes, pusses , vaskes, grunnes og males. Noen som har pusset ned møbler og malt de? For dette har ikke vært mitt, det var snille DATRA som satte griller i hodet på meg da hun kom med ideen om at jeg måtte pusse opp skapet hennes.

Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan gamle, antikke møbler bli freshe og unike. Men da er det noen forholdsregler man bør være obs på. Møbelsnekker Kenneth Rockers gir deg tipsene.

I flere år har jeg vært på jakt etter det perfekte stuebordet for oss, og det var ikke før jeg tok saken i egne hender jeg fikk det! Hvordan pusse opp stuebordet med kalkmaling? Det finnes like mange måter å pusse opp møbler på som mye annet men jeg er ikke lenger i tvil hva som funker for meg.

Vi har et skrivebord som er litt sånn bombay -aktig. Vi tenkte vi skulle slipe dem, for så å male dem i en lys farge og pusse dem med sandpapir for å få en slitt look over det. Blir veldig bra, etter litt pussing og heftgrunn. Undersøkelser har vist at den vanntynnede malingen er mer slitesterk enn oljemaling og den gulner ikke. En ting som går igjen, og som alltid er utrolig inspirerende, er å se hvordan dere gir de gamle møblene nytt liv.

Siden det er lagt ut hundrevis. Vi følger derfor opp med flere spennende artikler med DIY-prosjektene deres i tiden som kommer. Liten kommode kjøpt på Finn, pusset og malt med sort maling fra Clas Ohlson. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater.

Brukte møbler kan komme til heder og verdighet igjen, og det er ikke så mye som skal til for å gjøre et møbel mer attraktivt. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Ikke kast det slitne eikebordet med umoderne, gulnet lakk fra 90-tallet. Med en liten innsats kan det få helt ny lød.

Her kan du se hvordan du går fram for å pusse. Mangler: bombay vi skal pusse opp. Side – SnartMamma – Møteplassen.

Diskusjoner › Familie, hjem og hobby Bufret 5. Den døra kan du også pusse og lakke. Husker ikke hva den heter jeg men det kan jeg jo sjekke hvis du er interessert. Slik pusser du opp en gammel spisestue. Jeg har gjort det på en del dører her hjemme. De dyreste tabbene gjøres når folk skal pusse opp , og ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd.

Feil isolering for eksempel, kan føre til. Kontaktplast eller dekorplast, om du vil, er en billig og morsom måte å oppdatere møbler og interiør. Hvor nøye pussa dere møblene før dere malte de? Dette fikk samme behandling som STUEBORDET da den ble . Samboeren vil ha det i AV-rommet sitt, tross at det overhode ikke passer inn i den stilen som hun der kjerringa som blander seg opp i alt som heter .