Refleksgarn lue oppskrift

ADDI – Eksklusive rundpinner av Tysk kvalitet. NSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV? Feil format, sjekk staving. Det beste med grått refleksgarn er at det ser helt anonymt ut i dagslys.

Oppskriften er en blanding av research og fri fantasi.

En lue i refleksgarn er veldig praktisk å ha i mørketiden. Denne lua er laget i herrestørrelse, men refleksgarnet kan du jo brukes i luer til hele familien. KORT LUE (A): Legg opp m med dobbelt garn på p og strikk vr.

NORSKE DESIGNERLUER MED REFLEKSGARN : På dagen vil luene bare holde deg varm, men når det blir mørkt vil også refleksen komme frem. Voksne har lett for å glemme refleksen, men de fleste tar på seg en lue når det er kaldt, forteller, Lisa Østvedt Gustafsson, som sammen med Siri Urdal Bakke . Jeg er veldig dårlig på å huske på bruke refleks, men lue bruker jeg mye når jeg er ute og denne lua er strikket med refleksgarn. Jeg kjøpte dette i strikkebutikken, men du får også kjøpt det på nette, blant annet her: Garnkos. For å lage lua valgte jeg å legge opp ca masker på rundpinne 6.

NORDLYS REFLEKSGARN , akryl,. Liten rundp og strømpep nr 8. STRIKKEFASTHET m mønster på p nr 8 . Den var uten refleksgarn , men det spiller ingen rolle. Super oppskrift – men skal jeg strikke luen igjen til min sønn,. Lillian Berger setter luer laget av refleksgarn til utstilling i vinduet på Heklekroken i Tromsø. I hånden holder hun et . Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultatet skal bli vellykket.

Sjekk strikkefastheten ved å . Nå er det bare å ta frem strikkepinnene og begynne å strikke – jenter. Når jeg er ute å kjører bilen i mørket, får jeg stadig hjerte i halsen. Fordi jeg oppdager folk i veikanten litt sent og da tenker jeg alltid – at de tørr og gå uten refleks i mørket. Hos oss finner du herlig påskepynt, påskesjokolade, påskekyllinger, påskeegg, påskeservietter og alt du trenger for å skape påskestemning! Men for å hjelpe litt til med sikkerhet rundt barn og også voksne, så har jeg laget denne oppskriften til noen kule luer.

Refleksgarn , strikket lue. Jeg bruker min hele tiden, og i dag fikk mitt barnebarn også sin Tarkus favorittlue.

Jeg har laget luen i det maskeantallet som passer til mitt barnebarn på år. Men den passer hvertfall til år . Det er ikke noe jeg har funnet på selv. De som ser at det fungerer, . Cosmos refleksgarn består av akryl, ull og reflekterende garn.

Du vil trenge pinner i str. Sørg for å strikke noe med stor flate, så reflekstrådene kommer godt frem. Garnet inneholder prosent ull, så garnet varmer!

Husk at refleksgarnet gir begrenset synlighet og heller er et supplement til andre og bedre reflekser. Så da gjorde jeg som i oppskriften , brukte pinne nr 3. I oppskriften til Klompelompe er det jo perlestrikk men jeg gikk for riller , synes det ble penest med dette garnet.